+41 78 874 89 25 info@sigurim.ch
Sélectionner une page

sigurim.ch

Sigurim.ch është uebfaqja e parë Shqipe në Zvicër që iu mundëson të siguroheni shumë shpejt dhe në mënyrë të thjesht.

Sigurim.ch Iu jep mundësinë të kërkoni një ofertë në mënyrë të thjesht dhe shumë të shpejt nëpërmjet uebfaqës tonë.

 Mbasi dërgoni kërkesën, oferta iu vjen nëpërmjet Whatsapp-it, E-mail-it ose rrjetëve tjera.

 Iu premtojm një shërbim me cilësi të lartë.

 Bëjmë oferta me çmime të volitshme për të gjitha llojet e sigurimeve.

 Sigurim.ch ua lehtëson gjithashtu kuptimin dhe menaxhimin e sigurimeve të juaja.

Sigurim për automjete

Sigurim i shtëpisë

Mbrojtje ligjore

Firma

Sigurim të automjeteve

Sigurimi i automjeteve iu mbron nga humbja financiare që shkakton çdo ndeshje a po aksident.

Për mbrojtjën automjetin tuaj është i domosdoshëm.

Çmimi është gjithashtu i rëndësishëm për klientet tonë prandaj ne iu premtojm gjithmonë çmimin më të lirë.

Sigurim të shtëpisë

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Sigurim shëndetësor

Për mbrojtjen e shëndetit tuaj dhe të familjes.

Mbrojtje ligjore

Mbrojtja ligjore zëvendëson advokatin për gati çdo lëmi në Zvicër.

Është e domosdoshme për mbrojtjen tuaj kundër padrejtësive që mund te iu bëhen

Firma

Çdo firmë ka nevojë për këshilla dhe ndihmë në hapat e para të saj.

Prandaj në jemi të gatshëm të iu ndihmojm në krijimin e saj dhe t’iu këshillojm sa i përket sigurimeve.

Na kontaktoni për ofertë falas